Afhalen Amstelveen

Vandaag geen zin om te koken?

 Dan kunt u een lekker maaltijd afhalen in Amstelveen bij Tasty Tapas en Pinchos. We hebben lekkere sandwiches en een uitgebreide keuze aan overheerlijke tapas en pinchos.

Wat kunt u bij ons afhalen?

Bij Tasty Tapas en Pinchos Amstelveen kunt u afhalen een heerlijke maaltijd in de Spaanse stijl. U hebt bij ons de keuze uit tientallen verschillende gerechtjes. Deze mag u naar hartelust met elkaar combineren voor een lekkere, afwisselende maaltijd.

Tapas: Tasty Tapas en Pinchos heeft twintig verschillende soorten tapas op de kaart staan. Tapas zijn heerlijke Spaanse borrelhapjes.

Pinchos: Pinchos is Spaans voor spies. Deze gerechten bestaan uit verschillende lekkere ingrediënten die op een broodje zijn gespiest. We hebben de keuze uit 25 verschillende soorten.

Van zowel de tapas als de pinchos hebben wij vegetarische gerechten en opties met vlees en vis. De gerechten zijn gemaakt op traditionele Spaanse wijze door een ervaren kok. Wij gebruiken kwaliteitsingrediënten die rechtstreeks uit Spanje komen.

kunt u geen keuze maken uit alle heerlijke gerechten die wij op de kaart hebben staan? Dat begrijpen wij heel goed, want er staat heel veel lekkers op de kaart. Gelukkig hebben wij een selectie voor u gemaakt van de beste gerechten. Geeft u wensen door en wij stellen een pakket voor u samen.

Wij doen hier ook bijpassende wijnen bij. Ook hier hoef u dus niet over na te denken. Uiteraard kunt u ook andere dranken bij u maaltijd bestellen.

Afhalen Amstelveen – hoe werkt het?

Het afhalen bij Tasty Tapas en Pinchos is heel simpel. Het enige dat u hoeft te doen is bij u bestelling aangeven dat u deze komt afhalen. Ons restaurant is centraal gelegen aan de Haagbeuklaan 68 in Amstelveen. Wij zetten u maaltijd dan voor u klaar.

wilt u toch liever dat we de maaltijd bij u brengen? Ook dat is geen probleem. Wij bezorgen in heel Amstelveen.

Menu Kaart

Bij Tasty Tapas maken wij lekkere tapas en pinchos. Tapas zijn de bekende Spaanse aperitiefhapjes die altijd midden op tafel worden gezet in de Spaanse kroeg. Wat dacht u bijvoorbeeld van heerlijke tapasgerechtjes zoals chistorras, secreto iberico en calamaris.

Wij hebben een ruime keuze uit bijna 50 verschillende gerechtjes. Of u nu vegetarisch bent of toch liever vlees of vis eet, er is dus keuze genoeg. Wellicht kunt u zelfs niet kiezen omdat er zoveel verschillende mogelijkheden zijn. In dat geval helpen wij u graag op weg met een van onze speciale pakketten met verschillende tapas en pinchos.

MenuKaart

Spaanse Catering

Wilt u uw receptie of bruiloft een Spaans tintje geven. Neem dan contact op met Tasty Tapas Catering Amstelveen. Laat ons weten wanneer u een feestje hebt en hoeveel mensen er komen. Als er speciale wensen zijn, vertel het ons dan op tijd.

Tijdens uw event zijn we met voldoende mensen aanwezig om uw gasten een heerlijk feest te bezorgen. Terwijl u en uw gasten genieten van lekker eten, zorgen wij voor het eten en drinken.

Wilt u meer weten over onze Tapas catering in Amstelveen? Neem dan contact met ons op en samen maken we uw event tot een succes.

Catering

Vandaag geen zin om te koken? Eten bestellen in Amstelveen doet u bij Tasty Tapas & Pinchos. Wij hebben meer dan 40 verschillende gerechten met vlees, vis of vegetarisch.

Spaans eten vanavond? Bestel dan eenvoudig bij ons restaurant en wij brengen uw maaltijd bij u thuis. Wilt u uw eten liever ophalen? Dat kan ook, aan de Haagbeuklaan 68 in Amstelveen.

Tasty Tapas en Pinchos brengt de Spaanse gezelligheid bij u thuis of op kantoor. U waant u zo in een barretje aan de Ramblas of het Plaza Ayuntamiento.

Lunch


Maandag - Zondag10:00 - 15:00

Diner


Maandag - Zondag16:00 - 21:00

Catering


Op aanvraag

Catering Amstelveen
Haagbeuklaan 68, Amstelveen, Nederland
Online bestellen