Argentijns bestellen Amstelveen

Bent u van plan om Argentijns de bestellen in Amstelveen? Denk ook eens aan lekkere Tapas en Pinchos van Tasty Tapas en Pinchos. Wat ons betreft nog veel lekkerder dan Argentijns.

Je kunt eenvoudig Tapas bestellen via onze website. U kunt dan aangeven of u je tapas thuis wilt laten bezorgen of dat u het liever afhaalt. Dat kan bij ons restaurant aan de Haagbeuklaan 68 in Amstelveen. Als u kiest voor bezorging, dan levert onze eigen bezorgdienst uw lekkere tapasmaaltijd op tijd bij u af.

Argentijns thuisbezorgd

Heeft u het vanavond druk en daardoor geen tijd om te koken? Of heb u wat te vieren met vrienden of familie en wilt u dat opluisteren met een lekker maaltijd? Dan kunt u Tapas bestellen in Amstelveen bij Tasty Tapas.

Op ons menu vind u tientallen verschillende soorten tapas en pinchos. kunt u geen keuze maken uit al dit lekkers, kies dan voor een van onze pakketten. We hebben al pakketten voor twee personen. U kunt een pakket kiezen dat rekening houdt met uw (dieet)voorkeuren.

Als u bij ons Tapas bestelt, dan kunt u ook bijpassende dranken bijbestellen. Onze kok heeft een selectie gemaakt met heerlijke bijpassende wijnen voor bij uw gerecht. Liever geen wijn? Geen probleem, we hebben ook allerlei andere dranken voor jou.

Argentijns afhalen

Tasty Tapas is een perfect alternatief voor het afhalen van Argentijns eten. Wij leveren en u kunt afhalen wanneer u woont in Aalsmeer, Amstelveen, Oudekerk aan de Amstel, Uithoorn, Abcoude, Amsterdam, De Kwakel of Hoofddorp

Bekijk ons menu

Lunch


Maandag - Zondag10:00 - 15:00

Diner


Maandag - Zondag16:00 - 21:00

Catering


Op aanvraag

Catering Amstelveen
Haagbeuklaan 68, Amstelveen, Nederland
Online bestellen