Bedrijfsborrel Amstelveen

Geeft u een feestje op u bedrijf en Wilt u uw gasten eens iets anders voorschotelen dan schalen met worst, kaas en een augurkje in een plak boterhamworst?

Bestel alles voor uw bedrijfsborrel in Amstelveen bij Tasty Tapas en Pinchos.

Bedrijfsborrel Amstelveen

Organiseert u een bedrijfsborrel in Amstelveen, bestel dan uw borrelhapjes bij Tasty Square. Wij leveren een schaal met heerlijke borrelhapjes en brengen u en uw gasten zo in Spaanse sferen.

Op onze schalen vind u namelijk een lekkere selectie van tapas, Spaanse borrelhapjes, en pinchos. Dit zijn snacks die op een lekker stokbroodje worden gespiest. Op deze manier biedt u uw gasten een heerlijke, gevarieerde schaal met allerlei lekkere hapjes. Uiteraard vind u op onze schalen vegetarische hapjes en snacks met vis en vlees. wilt u toch liever een wat traditionelere borrelplank? Kies dan voor een assortiment met hammen, kazen en vleeswaren.

Onze borrelhapjes worden gemaakt volgens authentiek recept door een ervaren chefkok uit Spanje. Hij selecteert de beste ingrediënten en dit zie u terug. De borrelhapjes smaken heerlijk. Sommige hapjes komen met bijpassende, huisgemaakte sauzen voor een ware smaaksensatie.

Wij leveren onze borrelplankjes overal in Amstelveen. Het enige dat u hoeft te doen is een plekje vrij te houden op de borreltafels. Wij brengen de borrelschalen bij u op kantoor langs.

Borrelhapjes laten bezorgen

wilt u een bedrijfsborrel in Amstelveen organiseren? Kies dan voor een borrelplankje van Tasty Tapas en Pinchos. Geef bij u bestelling even door hoeveel gasten u verwacht, zodat er voldoende lekkere hapjes zijn voor iedereen. Heeft u nog geen dranken besteld? Geen probleem, dan leveren wij bijpassende wijnen en andere (fris)dranken mee.

Wij bezorgen onze borrelschalen overal in Amstelveen. Als u van tevoren bestelt, dan zorgen wij dat de hapjes er op de afgesproken tijd zijn. Zo maakt u van u bedrijfsborrel een succes.

Menu Kaart

Bij Tasty Tapas maken wij lekkere tapas en pinchos. Tapas zijn de bekende Spaanse aperitiefhapjes die altijd midden op tafel worden gezet in de Spaanse kroeg. Wat dacht u bijvoorbeeld van heerlijke tapasgerechtjes zoals chistorras, secreto iberico en calamaris.

Wij hebben een ruime keuze uit bijna 50 verschillende gerechtjes. Of u nu vegetarisch bent of toch liever vlees of vis eet, er is dus keuze genoeg. Wellicht kunt u zelfs niet kiezen omdat er zoveel verschillende mogelijkheden zijn. In dat geval helpen wij u graag op weg met een van onze speciale pakketten met verschillende tapas en pinchos.

MenuKaart

Spaanse Catering

Wilt u uw receptie of bruiloft een Spaans tintje geven. Neem dan contact op met Tasty Tapas Catering Amstelveen. Laat ons weten wanneer u een feestje hebt en hoeveel mensen er komen. Als er speciale wensen zijn, vertel het ons dan op tijd.

Tijdens uw event zijn we met voldoende mensen aanwezig om uw gasten een heerlijk feest te bezorgen. Terwijl u en uw gasten genieten van lekker eten, zorgen wij voor het eten en drinken.

Wilt u meer weten over onze Tapas catering in Amstelveen? Neem dan contact met ons op en samen maken we uw event tot een succes.

Catering

Vandaag geen zin om te koken? Eten bestellen in Amstelveen doet u bij Tasty Tapas & Pinchos. Wij hebben meer dan 40 verschillende gerechten met vlees, vis of vegetarisch.

Spaans eten vanavond? Bestel dan eenvoudig bij ons restaurant en wij brengen uw maaltijd bij u thuis. Wilt u uw eten liever ophalen? Dat kan ook, aan de Haagbeuklaan 68 in Amstelveen.

Tasty Tapas en Pinchos brengt de Spaanse gezelligheid bij u thuis of op kantoor. U waant u zo in een barretje aan de Ramblas of het Plaza Ayuntamiento.

Lunch


Maandag - Zondag10:00 - 15:00

Diner


Maandag - Zondag16:00 - 21:00

Catering


Op aanvraag

Catering Amstelveen
Haagbeuklaan 68, Amstelveen, Nederland
Online bestellen