Bedrijfsborrel? Geeft u een feestje op uw bedrijf en wilt u uw gasten eens iets anders voorschotelen dan schalen met worst, kaas en een augurkje in een plak boterhamworst?

Bestel alles voor uw bedrijfsborrel bij Tasty Tapas en Pinchos in Amstelveen.

Organiseer u een bedrijfsborrel, bestel dan uw borrelhapjes bij Tasty Square. Wij leveren een schaal met heerlijke borrelhapjes en brengen u en uw gasten zo in Spaanse sferen.

Op onze schalen vindt u namelijk een lekkere selectie van tapas, Spaanse borrelhapjes, en pinchos. Dit zijn snacks die op een lekker stokbroodje worden gespiest. Op deze manier biedt u uw gasten een heerlijke, gevarieerde schaal met allerlei lekkere hapjes. Uiteraard vind u op onze schalen vegetarische hapjes en snacks met vis en vlees. wilt u toch liever een wat traditionelere borrelplank? Kies dan voor een assortiment met hammen, kazen en vleeswaren.

Onze borrelhapjes worden gemaakt volgens authentiek recept door een ervaren chefkok uit Spanje. Hij selecteert de beste ingrediƫnten en dit zie u terug. De borrelhapjes smaken heerlijk. Sommige hapjes komen met bijpassende, huisgemaakte sauzen voor een ware smaaksensatie.

Wij leveren onze borrelplankjes overal in Amstelveen. Het enige dat u hoeft te doen is een plekje vrij te houden op de borreltafels. Wij brengen de borrelschalen bij u op kantoor langs.

Wilt u een bedrijfsborrel in Amstelveen organiseren? Kies dan voor een borrelplankje van Tasty Tapas en Pinchos. Geef bij u bestelling even door hoeveel gasten u verwacht, zodat er voldoende lekkere hapjes zijn voor iedereen. Heeft u nog geen dranken besteld? Geen probleem, dan leveren wij bijpassende wijnen en andere (fris)dranken mee.

Wij bezorgen onze borrelschalen overal in Amstelveen. Als u van tevoren bestelt, dan zorgen wij dat de hapjes er op de afgesproken tijd zijn. Zo maakt u van u bedrijfsborrel een succes.

Vertel ons wanneer u wilt borrellen. Wij zorgen voor de rest.

  Haagbeuklaan 68, Amstelveen, Nederland

  Haagbeuklaan 68, 1185 KM Amstelveen
  Openingstijden: Op aanvraag
  Telefoon: 020 337 8195

  [email protected]
  [email protected]