Borrelplankje Amstelveen

Geeft u binnenkort een borrel in Amstelveen en ben u de schalen met kaas en worst wel een beetje zat?

Breng u gasten dan in Spaanse sferen met een borrelplankje van Tasty Tapas en Pinchos.

Heerlijk en lekker gemakkelijk

Verras u gasten met een heerlijke borrelplank vol met lekkere hapjes, gemaakt volgens authenthiek Spaans recept. Alle hapjes zijn gemaakt door een ervaren Spaanse kok. We gebruiken kwaliteitsingrediënten rechtstreeks uit Spanje voor een heerlijke kwaliteit. U ziet de kwaliteit en de aandacht van onze chef niet alleen, u proeft het ook.

Als u een borrel organiseert, wilt u zoveel mogelijk tijd doorbrengen met de gasten. Wij brengen uw borrelplankje overal in Amstelveen langs. De planken worden kant en klaar geleverd. Het enige dat u hoeft te doen is een plekje vrij te houden op de tafel.

Op onze borrelplankjes vind u een interessante mix van tapas, Spaanse aperitiefhapjes, pinchos, snacks op stokbroodjes uit Noord-Spanje en andere lekkere hapjes. Standaard vind u op iedere schaal vegetarische gerechtjes en hapjes met vlees of vis. De hapjes komen met lekkere sausjes die van ieder gerechtje een feest maken.

Heeft u toch liever kaas of worst, bestel dan een selectie met kaas, hammen of vleeswaren voor een traditionele borrel met een heerlijke twist.

Borrelplankje Amstelveen laten bezorgen

Heeft u een borrelplankje nodig in Amstelveen? Bestel deze dan eenvoudig bij Tasty Tapas en Pinchos. Geef van tevoren door hoeveel gasten u verwacht. Wij bezorgen op de afgesproken tijd een verrassende plank met allerlei lekkere hapjes voor u en uww gasten. Het enige dat u hoeft te doen is de deur openhouden voor onze bezorger. Hebben u of u gasten speciale wensen, geef deze dan van tevoren aan.

Heeft u ook nog geen drinken voor u borrel? Bestel dan bijpassende flessen wijn of frisdranken mee!

Menu Kaart

Bij Tasty Tapas maken wij lekkere tapas en pinchos. Tapas zijn de bekende Spaanse aperitiefhapjes die altijd midden op tafel worden gezet in de Spaanse kroeg. Wat dacht u bijvoorbeeld van heerlijke tapasgerechtjes zoals chistorras, secreto iberico en calamaris.

Wij hebben een ruime keuze uit bijna 50 verschillende gerechtjes. Of u nu vegetarisch bent of toch liever vlees of vis eet, er is dus keuze genoeg. Wellicht kunt u zelfs niet kiezen omdat er zoveel verschillende mogelijkheden zijn. In dat geval helpen wij u graag op weg met een van onze speciale pakketten met verschillende tapas en pinchos.

MenuKaart

Spaanse Catering

Wilt u uw receptie of bruiloft een Spaans tintje geven. Neem dan contact op met Tasty Tapas Catering Amstelveen. Laat ons weten wanneer u een feestje hebt en hoeveel mensen er komen. Als er speciale wensen zijn, vertel het ons dan op tijd.

Tijdens uw event zijn we met voldoende mensen aanwezig om uw gasten een heerlijk feest te bezorgen. Terwijl u en uw gasten genieten van lekker eten, zorgen wij voor het eten en drinken.

Wilt u meer weten over onze Tapas catering in Amstelveen? Neem dan contact met ons op en samen maken we uw event tot een succes.

Catering

Vandaag geen zin om te koken? Eten bestellen in Amstelveen doet u bij Tasty Tapas & Pinchos. Wij hebben meer dan 40 verschillende gerechten met vlees, vis of vegetarisch.

Spaans eten vanavond? Bestel dan eenvoudig bij ons restaurant en wij brengen uw maaltijd bij u thuis. Wilt u uw eten liever ophalen? Dat kan ook, aan de Haagbeuklaan 68 in Amstelveen.

Tasty Tapas en Pinchos brengt de Spaanse gezelligheid bij u thuis of op kantoor. U waant u zo in een barretje aan de Ramblas of het Plaza Ayuntamiento.

Lunch


Maandag - Zondag10:00 - 15:00

Diner


Maandag - Zondag16:00 - 21:00

Catering


Op aanvraag

Catering Amstelveen
Haagbeuklaan 68, Amstelveen, Nederland
Online bestellen