Tapas Catering Beemster

Bestel bij bij de Authentieke Spaanse Cateraar Tasty Tapas en Pinchos. Zo maakt u van ieder evenement, ook in Beemster een waar feestje.

Heerlijke Tapas op uw event in Beemster

Wie kent ze niet, de heerlijke Spaanse borrelhapjes die we tapas noemen. Heerlijke kleine gerechtjes met vlees, vis of vegetarisch. Naast tapas maken wij ook pinchos. Dit zijn lekkere broodjes met daarop gespiest het beleg. Deze heerlijke broodjes zijn ook een ware traktatie en altijd een lust voor het oog. De gerechten van Tasty Tapas en Pinchos worden gemaakt door onze ervaren kok uit Spanje. Hij maakt de gerechten volgens traditioneel recept. Hij gebruikt hierbij de beste ingrediƫnten, rechtstreeks afkomstig uit Spanje. U proeft het verschil. Wij brengen onze tapas langs op praktische schalen. Wij zorgen ervoor dat uw gasten de keuze hebben uit een groot aantal heerlijke hapjes. Afhankelijk van de afspraken zetten we de hapjes op tafel of brengen we deze rond.

Organiseer uw event in Beemster of omstreken en verras uw gasten met iets lekkers.

Wilt u uw receptie of bruiloft een Spaans tintje geven. Neem dan contact op met Tasty Tapas Cateraar Beemster. Laat ons weten wanneer u een feestje hebt en hoeveel mensen er komen. Als er speciale wensen zijn, vertel het ons dan op tijd. Bij lekkere tapas hoort natuurlijk goede wijn. Tasty Tapas en Pinchos verzorgt ook de dranken op uw evenement. Uiteraard weten wij precies welke wijnen precies bij uw maaltijd passen. Uiteraard hebben we ook bier, frisdrank en andere dranken in de aanbieding. Tijdens uw event zijn we met voldoende mensen aanwezig om uw gasten een heerlijk feest te bezorgen. Terwijl u en uw gasten genieten van lekker eten, zorgen wij voor het eten en drinken. Wilt u meer weten over onze Spaanse Tapas catering in Beemster? Neem dan contact met ons op en samen maken we uw event tot een succes.

Offerte Spaanse Catering / Cateraar Amstelveen

    Haagbeuklaan 68, Amstelveen, Nederland

    Direct Contact?

    Haagbeuklaan 68, 1185 KM Amstelveen Openingstijden: Ma – Wo 16:00 – 20:00 Do – Zo 16:00 – 21:00 Telefoon: 020 337 8195 [email protected] [email protected]