Eten Bestellen Amstelveen

Vandaag geen zin om te koken? Eten bestellen in Amstelveen doet u bij Tasty Tapas & Pinchos.

Wij hebben meer dan 40 verschillende gerechten met vlees, vis of vegetarisch. Deze gerechten kunt u naar hartelust combineren voor een heerlijke maaltijd.

Overheerlijke tapas en pinchos

Tapas en pinchos zijn typische Spaanse gerechten met een heerlijke smaak. Vooral de wijze waarop u tapas en pinchos eet, u deelt de verschillende gerechtjes met u tafelgenoten, maakt een Spaanse maaltijd tot een gezellig feestje.

 

Tapas zijn kleine gerechtjes die geserveerd op schaaltjes. Klassieke tapasgerechten zijn Spaanse hammen, geroosterde aubergine en inktvisringen. Pinchos zijn broodjes die rijkelijk belegd zijn. Het beleg wordt met een houten prikker ‘vastgehouden’.

 

Wij hebben voor ieder wat wils. Er zijn vegetarische en vegan tapas en pinchos, maar ook liefhebbers van vlees en vis komen bij ons aan hun trekken. Alle gerechten zijn op traditionele wijze gemaakt met dagverse ingrediënten die rechtstreeks uit Spanje komen.

 

Lukt het u maar niet om een keuze te maken uit al deze lekkere gerechtjes, bestel dan een van onze pakketten. U krijgt dan niet alleen een selectie van de lekkerste tapasgerechten, maar ook lekkere bijpassende wijnen. Ga u vanavond eten bestellen in Amstelveen, dan brengen wij uw tapas en pinchos zo snel mogelijk bij uw thuis.

Eten Bestellen Amstelveen

Heeft u vanavond een feestje en wilt u er een gezellig Spaans feestje van maken? Bestel dan de lekkerste tapas en pinchos via onze website. Wij brengen deze zo snel mogelijk bij u langs. Afhalen is ook mogelijk in ons restaurant aan de Haagbeuklaan 68 in Amstelveen.

Vanaf begin 2021 bestel u de lekkerste broodjes bij Tim’s Tasty Sandwiches. Ook deze broodjes bestel u eenvoudig via internet. Wij brengen deze broodjes dan bij u langs. Ideaal voor een lekkere lunch op kantoor of als u ‘s middags even lekker wilt genieten.

Menu Kaart

Bij Tasty Tapas maken wij lekkere tapas en pinchos. Tapas zijn de bekende Spaanse aperitiefhapjes die altijd midden op tafel worden gezet in de Spaanse kroeg. Wat dacht u bijvoorbeeld van heerlijke tapasgerechtjes zoals chistorras, secreto iberico en calamaris.

Wij hebben een ruime keuze uit bijna 50 verschillende gerechtjes. Of u nu vegetarisch bent of toch liever vlees of vis eet, er is dus keuze genoeg. Wellicht kunt u zelfs niet kiezen omdat er zoveel verschillende mogelijkheden zijn. In dat geval helpen wij u graag op weg met een van onze speciale pakketten met verschillende tapas en pinchos.

MenuKaart

Spaanse Catering

Wilt u uw receptie of bruiloft een Spaans tintje geven. Neem dan contact op met Tasty Tapas Catering Amstelveen. Laat ons weten wanneer u een feestje hebt en hoeveel mensen er komen. Als er speciale wensen zijn, vertel het ons dan op tijd.

Tijdens uw event zijn we met voldoende mensen aanwezig om uw gasten een heerlijk feest te bezorgen. Terwijl u en uw gasten genieten van lekker eten, zorgen wij voor het eten en drinken.

Wilt u meer weten over onze Tapas catering in Amstelveen? Neem dan contact met ons op en samen maken we uw event tot een succes.

Catering

Vandaag geen zin om te koken? Eten bestellen in Amstelveen doet u bij Tasty Tapas & Pinchos. Wij hebben meer dan 40 verschillende gerechten met vlees, vis of vegetarisch.

Spaans eten vanavond? Bestel dan eenvoudig bij ons restaurant en wij brengen uw maaltijd bij u thuis. Wilt u uw eten liever ophalen? Dat kan ook, aan de Haagbeuklaan 68 in Amstelveen.

Tasty Tapas en Pinchos brengt de Spaanse gezelligheid bij u thuis of op kantoor. U waant u zo in een barretje aan de Ramblas of het Plaza Ayuntamiento.

Lunch


Maandag - Zondag10:00 - 15:00

Diner


Maandag - Zondag16:00 - 21:00

Catering


Op aanvraag

Catering Amstelveen
Haagbeuklaan 68, Amstelveen, Nederland
Online bestellen