Tasty Tapas Amstelveen
lanceert Paella Maandag

Amstelveen – De in Amstelveen gevestigde Spaanse horecaformule Tasty Tapas & Pinchos lanceert vanaf morgen (maandag 12 april) Paella Maandag. Klanten kunnen voortaan exclusief voor deze dag authentieke Spaanse Paella bestellen.

Paella Maandag wordt geïntroduceerd omdat er grote vraag naar was van klanten. Voldoende reden voor de Spaanse chef om de keuken op maandag volledig om te vormen tot een paella-domein.  Echte Spaanse paella maak je volgens de Spaanse chef van Tasty Tapas namelijk niet even tussendoor en vergt veel voorbereiding.

‘Aanvankelijk waren we op maandag gesloten, dus we hebben op verzoek van klanten besloten ook op deze dag de deuren te openen, maar dan exclusief om authentieke Spaanse paella te maken en de keuken daarvoor in te richten,’ zegt eigenaar Hans van der Linden van Tasty Tapas & Pinchos, de Spaanse bezorgformule die al veel harten heeft veroverd.

Vis en vlees paella Amstelveen

Veel mensen uit de regio Amstelveen hebben de weg naar de echte Spaanse tapas gevonden en daar komt nu dus op veler verzoek Paella Maandag bij. Tasty Tapas presenteert voortaan op maandagen klassieke Paella Valenciana (met kip en chorizo) en Paella Marinera (met vis en schelpdieren) voor 1 of 2 personen en verzekert dat klanten net als bij de tapas kunnen rekenen op de Spaanse authenticiteit van de gerechten.

Paella Bestellen Amstelveen

Bestellen voor Paella Maandag kan hier. Klik daarvoor op de button Paella Maandag. Uiteraard kunnen ook bijgerechten, hammen en kazen en de exclusieve Spaanse wijnen van wijnhuis Tio Santos worden mee-besteld.

Paella Restaurant Amstelveen

Er is meer goed nieuws van Tasty Tapas & Pinchos: door het grote succes opent Tasty Tapas spoedig een restaurant in Amsterdam. Tia Rosa aan de Reguliersgracht is overgenomen en zal de deuren openen zodra de corona-beperkingen dat toelaten.

Volg Tasty Tapas op Facebook en op Instagram om al het nieuws (en natuurlijk al die heerlijke Spaanse gerechten) in de gaten te houden!