Pinchos Amstelveen

Tasty Tapas & Pinchos is het enige pinchos restaurant in Amstelveen.

Pinchos is Spaans voor ‘prikker’ en bestaat uit lekkere, tapasachtige gerechtjes die op een broodje zijn gespiest. Heeft u zin in heerlijke pinchos, bestel deze dan vanavond nog bij ons.

Wat zijn Pinchos?

Pinchos zijn heerlijke aperitiefhapjes die u vooral veel tegenkomt in de gezellige barretjes in steden als San Sebastian, Santander en Pamplona. De basis van een pincho is een schuin afgesneden stukje stokbrood. Dit stokbroodje wordt rijkelijk belegd met allerlei lekkere ingrediënten. Met een houten spiesje wordt het beleg ‘vastgemaakt’ aan het broodje. Zo ontstaat een waar kunststukje.

Belangrijk voor de kwaliteit van de pinchos zijn de ingrediënten. Onze pinchos zijn gemaakt met dagverse ingrediënten die rechtstreeks uit Spanje komen. Onze Spaanse kok maakt de pinchos vervolgens volgens authentiek recept klaar.

Naast lekkere pinchos vind u ook nog heerlijke tapas bij ons. U kunt de tapas en pinchos naar hartelust combineren voor een heerlijke Spaanse maaltijd. Er zijn genoeg opties, zowel met vlees, vis als vegetarisch.

uw Spaanse maaltijd is natuurlijk niet compleet zonder bijpassende dranken. Wij hebben bijpassende wijnen, zowel rood, wit, rosé als cava. In de zomer hebben wij heerlijke Sangria. We hebben ook verschillende Spaanse bieren en natuurlijk ook andere dranken.

Tapas en pinchos arrangement

Bij Tasty Tapas & Pinchos vind u meer dan 40 verschillende gerechtjes. Moeite om te kiezen? Bestel dan een van onze arrangementen met verschillende gerechtjes en bijpassende wijnen. Wij hebben arrangementen voor 2 personen of meer en er is voldoende keuze, ook voor mensen die vegan of vegetarisch eten. 

Bestellen pinchos Amstelveen

Heeft u zin in een lekkere Spaanse maaltijd met Tapas en Pinchos? Bestel dan nu via onze website of telefonisch. Iedere avond tussen 15:00 en 22:00 brengen wij de Spaanse sfeer bij u in huis.

Liever afhalen? Dat kan aan de Haagbeuklaan 68 in Amstelveen.

Menu Kaart

Bij Tasty Tapas maken wij lekkere tapas en pinchos. Tapas zijn de bekende Spaanse aperitiefhapjes die altijd midden op tafel worden gezet in de Spaanse kroeg. Wat dacht u bijvoorbeeld van heerlijke tapasgerechtjes zoals chistorras, secreto iberico en calamaris.

Wij hebben een ruime keuze uit bijna 50 verschillende gerechtjes. Of u nu vegetarisch bent of toch liever vlees of vis eet, er is dus keuze genoeg. Wellicht kunt u zelfs niet kiezen omdat er zoveel verschillende mogelijkheden zijn. In dat geval helpen wij u graag op weg met een van onze speciale pakketten met verschillende tapas en pinchos.

MenuKaart

Spaanse Catering

Wilt u uw receptie of bruiloft een Spaans tintje geven. Neem dan contact op met Tasty Tapas Catering Amstelveen. Laat ons weten wanneer u een feestje hebt en hoeveel mensen er komen. Als er speciale wensen zijn, vertel het ons dan op tijd.

Tijdens uw event zijn we met voldoende mensen aanwezig om uw gasten een heerlijk feest te bezorgen. Terwijl u en uw gasten genieten van lekker eten, zorgen wij voor het eten en drinken.

Wilt u meer weten over onze Tapas catering in Amstelveen? Neem dan contact met ons op en samen maken we uw event tot een succes.

Catering

Vandaag geen zin om te koken? Eten bestellen in Amstelveen doet u bij Tasty Tapas & Pinchos. Wij hebben meer dan 40 verschillende gerechten met vlees, vis of vegetarisch.

Spaans eten vanavond? Bestel dan eenvoudig bij ons restaurant en wij brengen uw maaltijd bij u thuis. Wilt u uw eten liever ophalen? Dat kan ook, aan de Haagbeuklaan 68 in Amstelveen.

Tasty Tapas en Pinchos brengt de Spaanse gezelligheid bij u thuis of op kantoor. U waant u zo in een barretje aan de Ramblas of het Plaza Ayuntamiento.

Lunch


Maandag - Zondag10:00 - 15:00

Diner


Maandag - Zondag16:00 - 21:00

Catering


Op aanvraag

Catering Amstelveen
Haagbeuklaan 68, Amstelveen, Nederland
Online bestellen