Spaans eten Amstelveen

Als u aan Spaans eten denkt, dan denk u aan een grote tafel met vrienden en familie.

Op de tafel staan glazen bier en wijn. Midden op de tafel staan allerlei kleine schaaltjes met heerlijke tapasgerechtjes. Krijg u nu ineens zin om lekker te eten? Bestel dan u Spaans Eten in Amstelveen bij Tasty Tapas.

Spaans eten Amstelveen

In cafés in Spanje worden altijd lekkere tapas geserveerd. Denk aan klassieke borrelhapjes als tortilla, dun gesneden varkensvlees in pittige mojosaus en gehaktballetjes in tomatensaus.

In Noord-Spanje vind u in de cafés andere hapjes, Pinchos geheten. Dit zijn grote plakken stokbrood met daarop allerlei interessante combinaties met beleg. De broodjes zijn zo rijkelijk belegd, dat het beleg erop geprikt wordt met een houten stokje. Er zijn simpele pinchos, zoals met tonijnsalade of met kleinere hamburgertjes, maar ook meer experimentele varianten. Wat dacht u van Serranoham met kwartelei of bloedworst met appel en gekarameliseerde ui.

wilt u Spaans eten in Amstelveen, dan kunt u bij ons allerlei heerlijke combinaties maken van verschillende tapas en pinchos. Lukt het u nu niet om een keuze te maken uit al deze lekkere gerechtjes (en dat kunnen we ons heel goed voorstellen), dan kunt u een van onze heerlijke sets proberen. Wij hebben dan een alvast een selectie voor u gemaakt van de lekkerste gerechtjes.

In deze sets zorgen wij ook voor bijpassende dranken. In Spanje is het drinken een essentieel onderdeel van de maaltijd. Of u nu een lekkere wijn wilt (rood, rosé of wit), liever een bruisende cava of een zomerse sangria, wij zorgen dat deze in het pakket komt. Liever bier of fris? Ook dat is geen enkel probleem.

Heerlijk Spaans eten bij u thuis

wilt u een avondje doorbrengen in Spaanse sferen. Bestel dan bij Tasty Tapas en wij brengen de ontspannen Spaanse sfeer bij u thuis. Afhalen kan natuurlijk.

Menu Kaart

Bij Tasty Tapas maken wij lekkere tapas en pinchos. Tapas zijn de bekende Spaanse aperitiefhapjes die altijd midden op tafel worden gezet in de Spaanse kroeg. Wat dacht u bijvoorbeeld van heerlijke tapasgerechtjes zoals chistorras, secreto iberico en calamaris.

Wij hebben een ruime keuze uit bijna 50 verschillende gerechtjes. Of u nu vegetarisch bent of toch liever vlees of vis eet, er is dus keuze genoeg. Wellicht kunt u zelfs niet kiezen omdat er zoveel verschillende mogelijkheden zijn. In dat geval helpen wij u graag op weg met een van onze speciale pakketten met verschillende tapas en pinchos.

MenuKaart

Spaanse Catering

Wilt u uw receptie of bruiloft een Spaans tintje geven. Neem dan contact op met Tasty Tapas Catering Amstelveen. Laat ons weten wanneer u een feestje hebt en hoeveel mensen er komen. Als er speciale wensen zijn, vertel het ons dan op tijd.

Tijdens uw event zijn we met voldoende mensen aanwezig om uw gasten een heerlijk feest te bezorgen. Terwijl u en uw gasten genieten van lekker eten, zorgen wij voor het eten en drinken.

Wilt u meer weten over onze Tapas catering in Amstelveen? Neem dan contact met ons op en samen maken we uw event tot een succes.

Catering

Vandaag geen zin om te koken? Eten bestellen in Amstelveen doet u bij Tasty Tapas & Pinchos. Wij hebben meer dan 40 verschillende gerechten met vlees, vis of vegetarisch.

Spaans eten vanavond? Bestel dan eenvoudig bij ons restaurant en wij brengen uw maaltijd bij u thuis. Wilt u uw eten liever ophalen? Dat kan ook, aan de Haagbeuklaan 68 in Amstelveen.

Tasty Tapas en Pinchos brengt de Spaanse gezelligheid bij u thuis of op kantoor. U waant u zo in een barretje aan de Ramblas of het Plaza Ayuntamiento.

Lunch


Maandag - Zondag10:00 - 15:00

Diner


Maandag - Zondag16:00 - 21:00

Catering


Op aanvraag

Catering Amstelveen
Haagbeuklaan 68, Amstelveen, Nederland
Online bestellen