Spanish Style Spareribs, Burgers & Chicken: Tasty Tapas scoort met Spaanse Klassiekers!

Tasty Tapas, het authentieke Spaanse afhaal- en bezorgrestaurant aan de Haagbeuklaan in Amstelveen, heeft de traditionele Spaanse menukaart wegens aanhoudend succes uitgebreid met Spanish Style Ribs, Burgers en Chicken.

Tasty Tapas, dat nog immer veel toprecensies krijgt vanwege de traditionele en kwalitatieve Spaanse gerechten, luistert altijd goed naar klanten: er was naast het uitgebreide assortiment tapas en pinchos ook behoefte aan klassieke afhaalgerechten, maar dan wel met die inmiddels befaamde en zeer gewaardeerde Spaanse inborst van Tasty Tapas.

Op en Top Spaans

De Spaanse chefs gingen aan de slag en het resultaat mag er zijn. De hamburger-, sparerib- en kipmenu’s in Spaanse stijl (klik hier) smaken zoals je mag verwachten: op en top Spaans. Met een keuze uit mild en pittig kan je het bovendien zo kruidig maken als je zelf wilt. De standaard bijgeleverde Patatas Bravas, salade en Spaanse sauzen (aïoli, brava) maken het mediterrane feestje compleet.

Wat we in ieder geval vast kunnen verklappen: de langzaam gegaarde spareribs gemarineerd met Spaanse barbecuesaus zijn ongekend mals, ze vallen letterlijk van het bot; de hamburgers (uit te breiden met diverse toppings) hebben een geweldige Spaanse bite en de dagverse scharrelkip is om je vingers bij af te likken. Met de nieuwe menutoevoegingen heeft Tasty Tapas opnieuw een hit te pakken.

Spaans Genieten: vrijmibo

Volgens Mark Veltman van het succesvolle afhaal- en bezorgestaurant dat in razend tempo een grote klantenkring opbouwde, zijn de nieuwe klassiekers ideaal voor mensen die even niet de tijd hebben om uit te pakken met een tafel vol tapas, maar toch Spaans willen genieten. De eigen bezorgdienst van Tasty Tapas komt alle bestellingen thuis, of op de zaak afleveren.

Natuurlijk kan je bij Tasty Tapas ook gewoon terecht voor de meest geweldige tapas & pinchos: kies een van de aantrekkelijke menu’s (vlees, vis of vegetarisch) of stel je eigen tapas tafel samen met losse gerechten. Tip: voor een geweldige vrijmibo op z’n Spaans is Tasty Tapas een aanrader: ook zijn de beste Spaanse wijnen te bestellen!

Online bestellen