Tapas Amstelveen

Als u aan tapas denkt, dan denk u aan een tafel vol vrienden.

Glazen wijn of bier op tafel en in het midden schaaltjes met allerlei kleine gerechtjes. Vanaf nu bestel u Tapas in Amstelveen bij Tasty Tapas & Pinchos.

Tapas Amstelveen

Jamon iberico, calamaris, patatas bravas, het is maar een kleine greep uit de lekkere gerechtjes die u vindt in de tapasbarretjes in steden als Sevilla en Granada. Bij ons vind u heerlijke tapas die worden bereid volgens authentiek recept. Onze ervaren Spaanse kok koopt dagelijks de beste dagverse ingrediënten in, rechtstreeks uit Spanje. Onze tapas smaakt dus precies zoals in dat gezellige cafeetje in Spanje.

Bij Tasty Tapas kunt u ook kennismaken met onze overheerlijke pinchos. Pinchos zijn stukken schuin afgesneden stokbrood waar allerlei beleg op wordt gespiest. Er zijn allerlei heerlijke combinaties, met vis, vlees en natuurlijk ook vegetarisch.

Essentieel onderdeel van een gezellige Spaanse maaltijd zijn de bieren en wijnen. U kunt bij ons kiezen uit lekkere Spaanse biertjes die passen bij de maaltijd. Verder hebben wij speciaal door onze kok geselecteerde wijnen, zowel rood, wit als rosé. Cava (spaanse mousserende wijn) is ideaal als u iets te vieren hebt, terwijl sangria heerlijk is als u in de zomer van de avondzon geniet.

Met de combinatie van tapas en pinchos heb u de keuze uit meer dan 40 verschillende gerechtjes. kunt u niet kiezen uit al dit lekkers? Dat snappen wij maar al te goed. Daarom hebben wij ook arrangementen voor u samengesteld. Bij deze arrangementen vind u ook bijpassende wijnen. Wij hebben al arrangementen voor twee personen.

 

Tapas thuisbezorgd

Bestel uw tapas nu via onze website en dan wordt deze bij u thuisbezorgd. Wij bezorgen overal in Amstelveen. Uiteraard kunt u uw tapas ook afhalen aan de Haagbeuklaan 68.

Heeft u zin in een gezellige avond in Spaanse sferen, bestel dan gelijk.

Menu Kaart

Bij Tasty Tapas maken wij lekkere tapas en pinchos. Tapas zijn de bekende Spaanse aperitiefhapjes die altijd midden op tafel worden gezet in de Spaanse kroeg. Wat dacht u bijvoorbeeld van heerlijke tapasgerechtjes zoals chistorras, secreto iberico en calamaris.

Wij hebben een ruime keuze uit bijna 50 verschillende gerechtjes. Of u nu vegetarisch bent of toch liever vlees of vis eet, er is dus keuze genoeg. Wellicht kunt u zelfs niet kiezen omdat er zoveel verschillende mogelijkheden zijn. In dat geval helpen wij u graag op weg met een van onze speciale pakketten met verschillende tapas en pinchos.

MenuKaart

Spaanse Catering

Wilt u uw receptie of bruiloft een Spaans tintje geven. Neem dan contact op met Tasty Tapas Catering Amstelveen. Laat ons weten wanneer u een feestje hebt en hoeveel mensen er komen. Als er speciale wensen zijn, vertel het ons dan op tijd.

Tijdens uw event zijn we met voldoende mensen aanwezig om uw gasten een heerlijk feest te bezorgen. Terwijl u en uw gasten genieten van lekker eten, zorgen wij voor het eten en drinken.

Wilt u meer weten over onze Tapas catering in Amstelveen? Neem dan contact met ons op en samen maken we uw event tot een succes.

Catering

Vandaag geen zin om te koken? Eten bestellen in Amstelveen doet u bij Tasty Tapas & Pinchos. Wij hebben meer dan 40 verschillende gerechten met vlees, vis of vegetarisch.

Spaans eten vanavond? Bestel dan eenvoudig bij ons restaurant en wij brengen uw maaltijd bij u thuis. Wilt u uw eten liever ophalen? Dat kan ook, aan de Haagbeuklaan 68 in Amstelveen.

Tasty Tapas en Pinchos brengt de Spaanse gezelligheid bij u thuis of op kantoor. U waant u zo in een barretje aan de Ramblas of het Plaza Ayuntamiento.

Lunch


Maandag - Zondag10:00 - 15:00

Diner


Maandag - Zondag16:00 - 21:00

Catering


Op aanvraag

Catering Amstelveen
Haagbeuklaan 68, Amstelveen, Nederland
Online bestellen