Tapas bestellen Amstelveen

Heeft u het vanavond druk en daardoor geen tijd om te kijken?

 Of heb u wat te vieren met vrienden of familie en wilt u dat opluisteren met een lekker maaltijd? Dan kunt u Tapas bestellen in Amstelveen bij Tasty Tapas.

Tapas bestellen Amstelveen

Tapas bestellen in Amstelveen doet u bij Tasty Tapas en Pinchos. Wij hebben de keuze uit tientallen heerlijke tapasgerechtjes. Er is voor ieder wat wils en uiteraard mogen vegan/vegetarische gerechtjes niet ontbreken. Er is ook een ruime keuze aan gerechten met vlees en vis.

Bij ons vind u niet alleen tapas, maar ook pinchos. Pinchos vind u vooral in de barretjes in Noord-Spanje. Het zijn broodjes waarop met een houten prikker beleg is gespiest.

Uniek bij Tasty Tapas is de kwaliteit van de gerechten. Al onze gerechten zitten tjokvol met traditionele ingrediënten uit Spanje. Deze worden door onze Spaanse kok op authentieke wijze samengebracht tot heerlijke tapas en pinchos. U proeft het verschil.

Op ons menu vind u tientallen verschillende soorten tapas en pinchos. kunt u geen keuze maken uit al dit lekkers, kies dan voor een van onze pakketten. We hebben al pakketten voor twee personen. U kunt een pakket kiezen dat rekening houdt met uw (dieet)voorkeuren.

Als u bij ons Tapas bestelt, dan kunt u ook bijpassende dranken bijbestellen. Onze kok heeft een selectie gemaakt met heerlijke bijpassende wijnen voor bij uw gerecht. Liever geen wijn? Geen probleem, we hebben ook allerlei andere dranken voor jou.

Hoe werkt het?

Je kunt eenvoudig Tapas bestellen via onze website. U kunt dan aangeven of u je tapas thuis wilt laten bezorgen of dat u het liever afhaalt. Dat kan bij ons restaurant aan de Haagbeuklaan 68 in Amstelveen. Als u kiest voor bezorging, dan levert onze eigen bezorgdienst uw lekkere tapasmaaltijd op tijd bij u af.

Menu Kaart

Bij Tasty Tapas maken wij lekkere tapas en pinchos. Tapas zijn de bekende Spaanse aperitiefhapjes die altijd midden op tafel worden gezet in de Spaanse kroeg. Wat dacht u bijvoorbeeld van heerlijke tapasgerechtjes zoals chistorras, secreto iberico en calamaris.

Wij hebben een ruime keuze uit bijna 50 verschillende gerechtjes. Of u nu vegetarisch bent of toch liever vlees of vis eet, er is dus keuze genoeg. Wellicht kunt u zelfs niet kiezen omdat er zoveel verschillende mogelijkheden zijn. In dat geval helpen wij u graag op weg met een van onze speciale pakketten met verschillende tapas en pinchos.

MenuKaart

Spaanse Catering

Wilt u uw receptie of bruiloft een Spaans tintje geven. Neem dan contact op met Tasty Tapas Catering Amstelveen. Laat ons weten wanneer u een feestje hebt en hoeveel mensen er komen. Als er speciale wensen zijn, vertel het ons dan op tijd.

Tijdens uw event zijn we met voldoende mensen aanwezig om uw gasten een heerlijk feest te bezorgen. Terwijl u en uw gasten genieten van lekker eten, zorgen wij voor het eten en drinken.

Wilt u meer weten over onze Tapas catering in Amstelveen? Neem dan contact met ons op en samen maken we uw event tot een succes.

Catering

Vandaag geen zin om te koken? Eten bestellen in Amstelveen doet u bij Tasty Tapas & Pinchos. Wij hebben meer dan 40 verschillende gerechten met vlees, vis of vegetarisch.

Spaans eten vanavond? Bestel dan eenvoudig bij ons restaurant en wij brengen uw maaltijd bij u thuis. Wilt u uw eten liever ophalen? Dat kan ook, aan de Haagbeuklaan 68 in Amstelveen.

Tasty Tapas en Pinchos brengt de Spaanse gezelligheid bij u thuis of op kantoor. U waant u zo in een barretje aan de Ramblas of het Plaza Ayuntamiento.

Lunch


Maandag - Zondag10:00 - 15:00

Diner


Maandag - Zondag16:00 - 21:00

Catering


Op aanvraag

Catering Amstelveen
Haagbeuklaan 68, Amstelveen, Nederland
Online bestellen