Spaans eten Amstelveen

Tapas buffet bestellen? Als u op een feestje op kantoor of met vrienden even écht wilt uitpakken.

Bestel dan schalen met tapas bij Tasty Tapas buffet Amstelveen. Wij zorgen voor heerlijke gerechtjes waar u en uw gasten heerlijk van kunnen genieten.

Tapas buffet Amstelveen

wilt u een tapas buffet in Amstelveen organiseren? Tasty Tapas en Pinchos brengt uw tapas buffet rechtstreeks bij u thuis of op kantoor. U hoeft er alleen maar voor te zorgen dat er gasten zijn om het buffet op te eten.

In ons tapas buffet hebben u gasten de keuze uit allerlei verschillende gerechten, gemaakt met de beste vlees en vis. Ook mensen die vegetarisch of veganistisch eten komen aan hun trekken.

Op de schalen vind u niet alleen heerlijke tapas, maar ook pinchos. Dit is een variant van tapas die u vooral in Noord Spanje vindt. Het zijn lekkere broodjes waarop met een houten spiesje beleg is vastgemaakt.

De lekkerste tapas

Tapas buffet bestellen? Bij Tasty Tapas vind u de lekkerste tapas en pinchos. Dit komt omdat wij gebruik maken van kwaliteitsingrediënten die rechtstreeks uit Spanje komen. Vis rechtstreeks uit de Middellandse Zee en hammen uit Andalusië. Onze ervaren Spaanse kok maakt de tapas vervolgens op authentieke wijze klaar.

Bij iedere tapas maaltijd hoort natuurlijk ook een goede wijn. Wij hebben bijpassende wijnen geselecteerd die passen bij de verschillende tapas en pinchos gerechtjes. Deze bestel u bij ons eenvoudig mee.

Tapas buffet bestellen

wilt u een tapas buffet organiseren voor collega’s, familie of vrienden? Neem dan tijdig contact met ons op en wij regelen het allemaal. Laat ons weten hoeveel mensen er komen en er of speciale wensen zijn voor de samenstelling van het buffet. Wij vragen dan ook of we bijpassende wijnen moeten leveren.

Op het afgesproken tijdstip brengen wij de tapas, pinchos en de bijbestelde dranken bij u langs. Stuur ons een e-mail of bel ons via 020 3629439.

Menu Kaart

Bij Tasty Tapas maken wij lekkere tapas en pinchos. Tapas zijn de bekende Spaanse aperitiefhapjes die altijd midden op tafel worden gezet in de Spaanse kroeg. Wat dacht u bijvoorbeeld van heerlijke tapasgerechtjes zoals chistorras, secreto iberico en calamaris.

Wij hebben een ruime keuze uit bijna 50 verschillende gerechtjes. Of u nu vegetarisch bent of toch liever vlees of vis eet, er is dus keuze genoeg. Wellicht kunt u zelfs niet kiezen omdat er zoveel verschillende mogelijkheden zijn. In dat geval helpen wij u graag op weg met een van onze speciale pakketten met verschillende tapas en pinchos.

MenuKaart

Spaanse Catering

Wilt u uw receptie of bruiloft een Spaans tintje geven. Neem dan contact op met Tasty Tapas Catering Amstelveen. Laat ons weten wanneer u een feestje hebt en hoeveel mensen er komen. Als er speciale wensen zijn, vertel het ons dan op tijd.

Tijdens uw event zijn we met voldoende mensen aanwezig om uw gasten een heerlijk feest te bezorgen. Terwijl u en uw gasten genieten van lekker eten, zorgen wij voor het eten en drinken.

Wilt u meer weten over onze Tapas catering in Amstelveen? Neem dan contact met ons op en samen maken we uw event tot een succes.

Catering

Vandaag geen zin om te koken? Eten bestellen in Amstelveen doet u bij Tasty Tapas & Pinchos. Wij hebben meer dan 40 verschillende gerechten met vlees, vis of vegetarisch.

Spaans eten vanavond? Bestel dan eenvoudig bij ons restaurant en wij brengen uw maaltijd bij u thuis. Wilt u uw eten liever ophalen? Dat kan ook, aan de Haagbeuklaan 68 in Amstelveen.

Tasty Tapas en Pinchos brengt de Spaanse gezelligheid bij u thuis of op kantoor. U waant u zo in een barretje aan de Ramblas of het Plaza Ayuntamiento.

Lunch


Maandag - Zondag10:00 - 15:00

Diner


Maandag - Zondag16:00 - 21:00

Catering


Op aanvraag

Catering Amstelveen
Haagbeuklaan 68, Amstelveen, Nederland
Online bestellen