Tapas Thuisbezorgen Amstelveen

wilt u Tapas laten thuisbezorgen in Amstelveen?

 Bestel dan bij Tasty Tapas en Pinchos en onze kok gaat gelijk voor u aan de slag.

Tapas Thuisbezorgen Amstelveen

Heeft u zin een heerlijke tapasmaaltijd? Kan u niet wachten tot u een schaaltje met patatas bravas, secreto iberico of inktvis van de grill op tafel hebt staan. Tasty Tapas en Pinchos in Amstelveen bezorgt heerlijke tapasgerechten bij u thuis.

Naast de heerlijke tapasgerechten vind u bij ons ook pinchos. Pinchos zijn borrelhapjes zoals ze in San Sebastian worden geserveerd. Een stokbroodje met daarop gespiest allerlei lekkere ingrediënten. Deze pinchos zijn een heerlijke aanvulling op de tapas.

Tapas en pinchos van topkwaliteit

Bij Tasty Tapas en Pinchos vind u Spaanse gerechtjes van topkwaliteit. Ons grootste geheim is onze ervaren Spaanse kok. Hij maakt al jarenlang tapas volgens traditioneel Spaans recept.

Voor de tapasgerechten maken wij gebruik van de beste ingrediënten. Alle ingrediënten komen rechtstreeks en zijn van de hoogste kwaliteit. Dit proef u aan alle kanten terug. De tapas en pinchos smaken zoals ergens op een pleintje in de Spaanse zon.

Hoe werkt Tapas laten thuisbezorgen?

Tapas bestellen bij Tasty Tapas en Pinchos is heel simpel. U bestelt de gerechtjes die u wilt en onze kok gaat gelijk voor u aan de slag. kunt u geen keuze maken uit al het lekkers dat op de kaart staat? Bestel dan een pakket met verschillende tapasgerechtjes. Geef eventuele dieetwensen aan ons door, zodat wij de keuze daarop aan kunnen passen.

Je kunt bij ons dranken gelijk mee bestellen. Uiteraard hebben wij ook een paar heerlijke Spaanse wijnen voor u in de aanbieding die perfect passen bij uw tapas en pinchos. Onze eigen bezorgdienst brengt de tapas vervolgens bij u thuis of waar u maar wilt.

Wilt u uw tapas liever afhalen. Ook dat kan. U vindt ons restaurant aan de Haagbeuklaan 68 in Amstelveen.

Menu Kaart

Bij Tasty Tapas maken wij lekkere tapas en pinchos. Tapas zijn de bekende Spaanse aperitiefhapjes die altijd midden op tafel worden gezet in de Spaanse kroeg. Wat dacht u bijvoorbeeld van heerlijke tapasgerechtjes zoals chistorras, secreto iberico en calamaris.

Wij hebben een ruime keuze uit bijna 50 verschillende gerechtjes. Of u nu vegetarisch bent of toch liever vlees of vis eet, er is dus keuze genoeg. Wellicht kunt u zelfs niet kiezen omdat er zoveel verschillende mogelijkheden zijn. In dat geval helpen wij u graag op weg met een van onze speciale pakketten met verschillende tapas en pinchos.

MenuKaart

Spaanse Catering

Wilt u uw receptie of bruiloft een Spaans tintje geven. Neem dan contact op met Tasty Tapas Catering Amstelveen. Laat ons weten wanneer u een feestje hebt en hoeveel mensen er komen. Als er speciale wensen zijn, vertel het ons dan op tijd.

Tijdens uw event zijn we met voldoende mensen aanwezig om uw gasten een heerlijk feest te bezorgen. Terwijl u en uw gasten genieten van lekker eten, zorgen wij voor het eten en drinken.

Wilt u meer weten over onze Tapas catering in Amstelveen? Neem dan contact met ons op en samen maken we uw event tot een succes.

Catering

Vandaag geen zin om te koken? Eten bestellen in Amstelveen doet u bij Tasty Tapas & Pinchos. Wij hebben meer dan 40 verschillende gerechten met vlees, vis of vegetarisch.

Spaans eten vanavond? Bestel dan eenvoudig bij ons restaurant en wij brengen uw maaltijd bij u thuis. Wilt u uw eten liever ophalen? Dat kan ook, aan de Haagbeuklaan 68 in Amstelveen.

Tasty Tapas en Pinchos brengt de Spaanse gezelligheid bij u thuis of op kantoor. U waant u zo in een barretje aan de Ramblas of het Plaza Ayuntamiento.

Lunch


Maandag - Zondag10:00 - 15:00

Diner


Maandag - Zondag16:00 - 21:00

Catering


Op aanvraag

Catering Amstelveen
Haagbeuklaan 68, Amstelveen, Nederland
Online bestellen