Thuisbezorgd Amstelveen

wilt u een lekkere maaltijd thuisbezorgd in Amstelveen?

 De hele dag hebben wij lekkere maaltijden die wij bij u thuis langs brengen. Wat dacht u van verrukkelijke tapas en pinchos of heerlijke sandwiches (vanaf 2021).

Diner bezorgen Amstelveen

Na 15:00 bezorgen wij als enige in Amstelveen tapas en pinchos bij u thuis. Tapas zijn de bekende Spaanse borrelhapjes die in de namiddag midden op tafel worden gezet. Pinchos zijn rijkelijk belegde broodjes, waarbij het geheel met een houten prikker bij elkaar wordt gehouden.

Onze tapas en pinchos zijn gemaakt volgens traditioneel Spaans recept door een ervaren kok uit Spanje. Wij maken gebruik van de beste dagverse ingrediënten, die we rechtstreeks uit Spanje halen. Omdat er zoveel keus is, hebben wij pakketten gemaakt met tapas en pinchos voor twee of meer mensen.

Bij een lekkere Spaanse maaltijd hoort natuurlijk goede wijn of een lekker biertje. Wij hebben heerlijke Spaanse wijnen (rood, rosé en wit) die bij perfect bij de tapas en pinchos passen.

Bij u thuis gebracht

Bestel u via broodjes of tapas bij ons, dan gaan wij gelijk voor u aan het werk. Onze eigen bezorgdienst de bestelling zo snel mogelijk bij u langs. Als u voor een grotere groep wilt bestellen, kunt u uw bestelling altijd wat eerder doorgeven.

Voor zowel u broodjes als u tapas en pinchos geldt dat u deze ook mag afhalen. Dit kan in ons restaurant aan de Haagbeuklaan 68 in Amstelveen.

Lunch thuisbezorgd Amstelveen

Vanaf begin 2021 bezorgt ‘s Middags Tim’s Tasty Sandwiches de lekkerste broodjes bij u thuis. Wij hebben xx verschillende belegde broodjes met bijpassende dranken. Heeft u een grote groep over de vloer, bestel dan een handige schaal met meerdere verschillende soorten belegde broodjes.

Wij hebben een ruim assortiment met verschillend broodjes. Wij hebben broodjes met verse vis en vlees van topkwaliteit. Eet u liever vegan of vegetarisch? Ook dan heb u voldoende keus bij ons. U bestelt gemakkelijk en snel bijpassende dranken.

Menu Kaart

Bij Tasty Tapas maken wij lekkere tapas en pinchos. Tapas zijn de bekende Spaanse aperitiefhapjes die altijd midden op tafel worden gezet in de Spaanse kroeg. Wat dacht u bijvoorbeeld van heerlijke tapasgerechtjes zoals chistorras, secreto iberico en calamaris.

Wij hebben een ruime keuze uit bijna 50 verschillende gerechtjes. Of u nu vegetarisch bent of toch liever vlees of vis eet, er is dus keuze genoeg. Wellicht kunt u zelfs niet kiezen omdat er zoveel verschillende mogelijkheden zijn. In dat geval helpen wij u graag op weg met een van onze speciale pakketten met verschillende tapas en pinchos.

MenuKaart

Spaanse Catering

Wilt u uw receptie of bruiloft een Spaans tintje geven. Neem dan contact op met Tasty Tapas Catering Amstelveen. Laat ons weten wanneer u een feestje hebt en hoeveel mensen er komen. Als er speciale wensen zijn, vertel het ons dan op tijd.

Tijdens uw event zijn we met voldoende mensen aanwezig om uw gasten een heerlijk feest te bezorgen. Terwijl u en uw gasten genieten van lekker eten, zorgen wij voor het eten en drinken.

Wilt u meer weten over onze Tapas catering in Amstelveen? Neem dan contact met ons op en samen maken we uw event tot een succes.

Catering

Vandaag geen zin om te koken? Eten bestellen in Amstelveen doet u bij Tasty Tapas & Pinchos. Wij hebben meer dan 40 verschillende gerechten met vlees, vis of vegetarisch.

Spaans eten vanavond? Bestel dan eenvoudig bij ons restaurant en wij brengen uw maaltijd bij u thuis. Wilt u uw eten liever ophalen? Dat kan ook, aan de Haagbeuklaan 68 in Amstelveen.

Tasty Tapas en Pinchos brengt de Spaanse gezelligheid bij u thuis of op kantoor. U waant u zo in een barretje aan de Ramblas of het Plaza Ayuntamiento.

Lunch


Maandag - Zondag10:00 - 15:00

Diner


Maandag - Zondag16:00 - 21:00

Catering


Op aanvraag

Catering Amstelveen
Haagbeuklaan 68, Amstelveen, Nederland
Online bestellen