Vegan Bestellen Amstelveen

wilt u vegan bestellen in Amstelveen en lekker genieten van een maaltijd zonder dierlijke producten?

Tasty Tapas heeft een uitgebreide selectie van vegan gerechten in de Spaanse stijl.

Vegan bestellen Amstelveen

De Spaanse keuken is een van de meest veelzijdige keukens in de wereld en dit merk u aan de grote hoeveelheid lekkere vegan gerechten die er gemaakt zijn. Bekend uit Spanje zijn natuurlijk de tapas en de pinchos, de broodjes met daarop beleg gespiest.

Bij Tasty Tapes en Pinchos kunt u kiezen uit een groot aantal lekkere vegan gerechten. Wat dacht u bijvoorbeeld van patatas bravas, veganistische tortilla of een heerlijke stoof met kikkererwt. Of aan pinchos met heerlijke vegan beleg.

Onze ervaren Spaanse chefkok maakt overheerlijke vegan gerechten volgens traditioneel recept. Hij gebruikt hiervoor ingrediënten die van uitstekende kwaliteit zijn. Dit proef u terug in het gerecht.

Eet u vanavond samen met mensen die wel vis, vlees of andere producten van dierlijke oorsprong eten? Geen probleem, ook voor hen is er keuze genoeg.

Vegan tapas en pinchos

wilt u lekker vegan dineren of lunchen in Spaanse stijl? Bestel dan bij Tasty Tapas. Wij hebben speciaal voor u een pakket samengesteld met vegan tapas en pinchos. Eet u met een groter gezelschap, geef dan van tevoren aan hoeveel mensen er vegan of vegetarisch eten.

Bij lekker eten hoort ook lekker drinken. Wij hebben diverse bijpassende wijnen (wit, rood en rosé) en verschillende cava’s. In de zomer hebben wij lekkere sangria. Liever bier? Dan hebben wij ook lekkere Spaanse bieren voor jou.

Hoe werkt Vegan Bestellen Amstelveen?

wilt u vegan bestellen in Amstelveen? Bekijk dan ons menu en maakt u keuze. Heeft u liever dat wij de keuze maken, dan stellen wij een lekker pakket voor u samen met bijpassende wijnen en bieren. Wij brengen de maaltijd bij u thuis of u haalt deze bij ons op. Zo waan u jezelf helemaal in Spaanse sferen.

Menu Kaart

Bij Tasty Tapas maken wij lekkere tapas en pinchos. Tapas zijn de bekende Spaanse aperitiefhapjes die altijd midden op tafel worden gezet in de Spaanse kroeg. Wat dacht u bijvoorbeeld van heerlijke tapasgerechtjes zoals chistorras, secreto iberico en calamaris.

Wij hebben een ruime keuze uit bijna 50 verschillende gerechtjes. Of u nu vegetarisch bent of toch liever vlees of vis eet, er is dus keuze genoeg. Wellicht kunt u zelfs niet kiezen omdat er zoveel verschillende mogelijkheden zijn. In dat geval helpen wij u graag op weg met een van onze speciale pakketten met verschillende tapas en pinchos.

MenuKaart

Spaanse Catering

Wilt u uw receptie of bruiloft een Spaans tintje geven. Neem dan contact op met Tasty Tapas Catering Amstelveen. Laat ons weten wanneer u een feestje hebt en hoeveel mensen er komen. Als er speciale wensen zijn, vertel het ons dan op tijd.

Tijdens uw event zijn we met voldoende mensen aanwezig om uw gasten een heerlijk feest te bezorgen. Terwijl u en uw gasten genieten van lekker eten, zorgen wij voor het eten en drinken.

Wilt u meer weten over onze Tapas catering in Amstelveen? Neem dan contact met ons op en samen maken we uw event tot een succes.

Catering

Vandaag geen zin om te koken? Eten bestellen in Amstelveen doet u bij Tasty Tapas & Pinchos. Wij hebben meer dan 40 verschillende gerechten met vlees, vis of vegetarisch.

Spaans eten vanavond? Bestel dan eenvoudig bij ons restaurant en wij brengen uw maaltijd bij u thuis. Wilt u uw eten liever ophalen? Dat kan ook, aan de Haagbeuklaan 68 in Amstelveen.

Tasty Tapas en Pinchos brengt de Spaanse gezelligheid bij u thuis of op kantoor. U waant u zo in een barretje aan de Ramblas of het Plaza Ayuntamiento.

Lunch


Maandag - Zondag10:00 - 15:00

Diner


Maandag - Zondag16:00 - 21:00

Catering


Op aanvraag

Catering Amstelveen
Haagbeuklaan 68, Amstelveen, Nederland
Online bestellen